Virkelighetens virkelige natur er eksistens

Virkelighetens virkelige natur er eksistens

Svar på de store spørsmålene

canada goose norge Religion og vitenskap ser på virkeligheten annerledes. En dag fant vi oss selv levende og oppmerksomme, og rundt to år begynte et pågående minnespor å registrere selektive innganger. Skinner (Science, 1981) som viste at selv dyr er i stand til ‘selvbevissthet’. På et tidspunkt i barndommen spør de fleste selv: ‘Hei! Hva er dette stedet?’ Det er ikke nok for oss å være klar over. Vi vil vite hvorfor eksistensen er slik det er. canada goose norge

Som barn ble vi bombardert av konkurrerende svar. Kirken sier en ting, en annen skole. Nå som voksne er det ingen overraskelse at hvis vi diskuterer naturen av det hele, sprer vi vanligvis en kombinasjon av de to, avhengig av vår individuelle tilbøyelighet og humør.

Vi kan slite med forsøk på å slå sammen vitenskap og religion, når vi for eksempel ser på julen planetarium canada goose outlet Las Vegas show ‘Star of Canada goose fabrikkutsalg toronto plassering Wonder’, som har til hensikt å finne logiske forklaringer for stjernen i betlehem Dette ses også i slike bestselgende bøker som The Tao of Physics og Dancing Wu Lei Masters, som viser at moderne fysikk sier det samme som buddhismen.

Imidlertid er det ikke så lett, selv om de er populære. Fysikere insisterer på at Tao of Physics ikke snakker om den faktiske vitenskapen, men en uigenkjenelig blomsterbarnsversjon. De årlige planetariumjulepresentasjoner, for sin del, vanærer både religion og astronomi, siden regissørene vet at ingen gjenstand i himmelen, uansett kometen eller planeten, kan komme til en skremmende stopp over Betlehem. Bunnlinjen: Ingen av forklaringene fungerer, men slike viser har vært godt opptatt på ferietradisjoner. I mellomtiden, på den religiøse siden, blir de som tar ‘stjernen’ -historien bokstavelig talt blitt fortalt at ingen mirakel utvunnet; det var bare en sammenheng med planeter som skjedde på rett tid.

Classic Science ‘s Basic Ta på kosmos:

canada goose jakke Alt startet 13,7 milliarder år siden da hele universet materialiserte seg ut av ingenting. Alle strukturer og hendelser blir skapt helt og holdent, gitt de fire grunnleggende kreftene og en rekke andre parametere. Livet begynte 3,9 milliarder år siden på jorden, og muligens andre steder på ukjente tider. Det skjedde også av tilfeldige kollisjoner av molekyler, som igjen er laget av kombinasjoner av de 92 naturlige elementene. Bevissthet eller bevissthet oppsto utelukkende på en måte som forblir mystisk. canada goose jakke

Klassisk vitenskapens svar på grunnleggende spørsmål:

canada goose trillium Hvordan skjedde Big Bang? A: Ukjent canada goose trillium

Hva om noe eksisterte før Big Bang? A: Ukjent

canada goose Hvordan oppsto livet? A: Ukjent canada goose

canada goose jakker herre Hva er bevissthetens natur? A: Ukjent canada goose jakker herre

Hvorfor er styrkenes konstanter slik de er? A: Ukjent

canada goose jakker dame Er livet opplevd etter at ens kropp dør? A: Canada Goose outlet Germany Unknown canada goose jakker dame

Ok, så hva kan vitenskapen fortelle oss? Mye. Biblioteker full av kunnskap. Alt har å gjøre med klassifiseringer av og underklassifiseringer av alle slags objekter, og hvordan prosesser fungerer som hvordan stjerner blir født, og hvordan virusene kopierer. Kort sagt, vitenskapen søker å oppdage egenskapene og prosessene i kosmos. Hvordan å danne metaller i useful link https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge broer, hvordan å bygge et fly, hvordan å utføre kirurgi vitenskap er uendelig på ting som gjør hverdagen lettere.

canada goose victoria Så de som spør vitenskapen for det ultimate svaret, eller for å forklare fundamentet for eksistensen, ser på feil sted som å spørre partikkelen for å evaluere kunst. Vitenskapsmenn tillater det ikke, men enkelte grener av vitenskapen virker som om vitenskapen faktisk kan gi svar på de dypeste berggrunnsområdene av etterforskningen. Vi sier, ‘Fortsett, gi den en gå.’ Men så langt, det har hatt liten suksess. canada goose victoria

canada goose outlet Religion er på kosmos: canada goose outlet

Det er mange religioner, og vi kan ikke komme inn i deres endeløse forskjeller her. Men to generelle skoler eksisterer, hver med milliarder av tilhenger. De er så oceanisk forskjellige i utsikter og oppgitte mål, de må behandles hver for seg: Universet er helt en skapelse av Gud, som står bortsett fra det. Det hadde en tydelig fødselsdato og en slutt. Livet ble også skapt av Gud. De mest kritiske formålene med livet er todelt, å ha tro på Gud, og å være lydig mot Guds regler som de ti bud og andre regler som beskrevet i Bibelen eller Koranen. Gud er allmektig og allestedsnærværende, skaperen og opprettholderen av universet. Det er ikke nevnt bevissthet.

canada goose jakke herre Western Religions svar på grunnleggende spørsmål: canada goose jakke herre

canada goose jakke dame Hvordan oppsto Gud? A: Ukjent canada goose jakke dame

canada goose herre Hva kom før Big Bang? A: Ikke relevant (Gud skapte alt) canada goose herre

canada goose salg Hva er arten av fredag ​​fredag? A: Ikke diskutert; ukjent canada goose salg

Er livet opplevd etter at ens kropp dør? A: Ja

canada goose victoria parka Østlige religioner (buddhisme og hinduisme): canada goose victoria parka

canada goose dame Alt er fundamentalt en. Virkelighetens virkelige natur er eksistens, bevissthet og lykke. Utseendet til individuelle separate former er illusorisk. Den ene er evig, perfekt og fungerer uten problemer. Tiden er illusorisk. Livet er evig; mest sekter mener dette opererer gjennom reinkarnasjon. Målet med livet er å oppleve kosmisk sannhet ved å miste den falske canada goose kvinners outlet følelse av illusjon og adskilthet canada goose dame.

BENZER YAZILAR

Genel
Genel

Yorum yapın